Мени

The menu

Мени

Нашето мени е комбинација на практичната брза храна како што е пицата, пастрмајлијата и салатите и традиционалната Македонска скара приготвена на жар. Гостилницата КРЧМА има по нешто за секој вкус!

Независно од тоа дали сакате да ви ја доставиме храната до вашата адреса или пак сакате да јадете тука во пријатен амбиент, ЦЕНАТА е ИСТА! Телефони: (02) 3 118 718, • 077/666 293, • 078/538 001

 

Пица мени

Express

Пица Достава

Скара Мени

Гратис PEPSI Кола 0,5л

Со секоја нарачана пица или пастрмајлија добивате гратис PEPSI Кола 0,5л.

Телефони за нарачка:
(02) 3 118 718, • 077/666 293, • 078/538 001

Скара на жар

Скара на жар

Pizza Мени

Бесплатна Скара Достава

Доставата на скара за нарачки над 300 денари е БЕСПЛАТНА.
**за нарачка до 299 ден. наплатуваме 30 денари екстра за доставата

Телефони за нарачка:
(02) 3 118 718, • 077/666 293, • 078/538 001

Ако сте љубители на Pizza
и сакате да нарачате некоја од нашите квалитетни и вкусни пици или пастрмајлии
кликнете тука