Pizza news

Category

Алкохолна пица

Алкохолна пица

Креативноста на човекот нема граници и пак некој го направи невозможното

Комбинираа алкохол и пица на начин кој нема да значи дека после..

Read more
Pizza Margherita

Pizza Margherita

Дали ова е роденденот на Пица Маргерита

Само пред 126 години, едно писмо беше напишанно од Гали Камило, шеф на кујната на монархијата на..

Read more