Пица Капиштец

За нас

pizza Крчма

 

Сагата “Пица Скара Крчма“ во Капиштец започна во сега веќе далечната 2003 година.Заедно со Вас создадовме место каде се служи свежа и квалитетна храна, место каде се среќаваат пријатели, познати и непознати, место каде секој може да го најде своето во магичниот свет на кулинарството. Во сите овие изминати години нашиот пристап беше едноставен – на Вашиот вкус ние му го посветивме сето внимание на светот.
Многу се има променето за овие години од кога започнавме со скара на жар во Скопје. На пример Пицата стана дел од нашата исхрана о ние како големи љубители на добра пица ја воведовме на нашето мени и веднаш започнавме со експресна достава на пици во Капиштец, центарот на Скопје, Карпош, Козле, Тафталиџе и останатите блиски населби. Но тоа што се нема променето е посветеноста на газда Боце кон традицијата на квалитетна и вкусна храна и посветеноста кон своите гости.

Пица Скара на жар во Капиштец
Крчма во 2003 година

Pizza Скара Крчма во Капиштец ви нуди во секое време

  • Пица, Скара на жар, чорби, салати, сендвичи
  • Богато мени
  • Пристојни порции со хумани цени
  • Фамилијарна и пријателска атмосфера
  • Одлична и гостопримлива услуга
  • Бесплатна Пица и Скара достава до вашиот дом
  • Дрфинитивно највксна пица во Капиштец

Пица Капиштец и Боце