Контакт

Find us

Контакт

Стапете во контакт со нас

Гостилницата КРЧМА се наоѓа во Капиштец наспроти Трговскиот Центар “Беверли“ до карате клубот “Работнички“ на само 5 минути од самиот Центар на Скопје. Внатрешниот дел на ресторанот и делот за пица достава (pizza delivery) располагаат со посебен влез

Ако имате било какви прашања слободно контактирајте не на некој од долу наведените телефони или испратете ни порака преку формуларот. Не веруваме дека постои било какво логично прашање на кое не би можеле да ви одговориме.
Адреса: “Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов 61“, Скопје
Телефон:02- 3 118 718
Мобилен:077/666 293 или 078/538 001

Следете не